Hoe u hier terecht kwam

Tikte jij een simpel woord als domeinnaam in? Verwachtte jij hier een andere site? Snap je niet waar je nu terechtgekomen bent?

Je bevindt je op de website van INXCO, een digital-marcom bureau uit de buurt van Leuven. Meer nog, we lieten jou toekomen op een landingspagina van onze website. Hier vangen we onverwachte bezoekers op, die via één van onze domeinnamen passeren.

INXCO heeft een reeks woorden geregistreerd die uitgeleend worden aan klanten. Hiermee kunnen we tijdelijke campagnes opzetten op het internet. Da's handig, want deze woorden zijn makkelijk te onthouden. Als deze URL's niet in gebruik zijn, verwijzen we ze naar hier.

De juiste weg

  • Je surfte naar alfabet.be of zin.be, maar wil eigenlijk iets leren over letters?
  • Je surfte naar volt.be, maar eigenlijk zoek je naar de site van het tv-programma VOLT?
  • Je surfte naar kilo.be of calorie.be, maar eigenlijk wil je op dieet?

Of surfte jij naar een van onze andere URL's? Dan verwijzen we je naar Google… Deze originele domeinnamen vertegenwoordigen trouwens geen bedrijven of merken. Ze komen in het algemene taalgebruik voor. We hebben ze ook niet geregistreerd om door te verkopen…

INXCO doet meer dan verrassende domeinnamen bedenken en vastleggen. Lees meer over ons aanbod voor marketing en communicatie, of maak kennis met ons bedrijf.